У Харкові автозлодій збив поліцейського і втік

Силовики оголосили план "Перехоплення" і розшукують автомобіль Peugeot 206

У Шевченківському районі Харкова підозрюваний у крадіжці з машини збив поліцейського і зник. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

За даними "главку", інцидент стався вчора, 10 травня, близько 15:00 на вулиці Мінській. Так, патрульні помітили чоловіка, який розбив вікно і намагався проникнути до салону автомобіля. Коли його спробували затримати, фігурант відштовхнув правоохоронця, а потім сів за кермо своєї машини і збив його. У відповідь поліцейський відкрив вогонь з табельної зброї, але зловмисник зумів втекти. Поліцейського доставили до лікарні, де медики виявили у нього забиття.

Зараз у Харкові та області оголошено план "Перехоплення". Силовики шукають автомобіль Peugeot 206 на іноземних номерах. Крім того, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові копи підозрюються у викраденні машини. За даними слідства, в квітні старший лейтенант та  лейтенант Управління патрульної поліції в Харківській області вирішили викрасти Volkswagen Passat, який був припаркований біля будинку в Слобідському районі. За допомогою поліцейські звернулися до свого знайомого, який керував евакуатором.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися