У Харкові іноземець зґвалтував 15-річну школярку

Правоохоронці затримали 25-річного іноземця

Вчора, 11 травня, близько 22:50 до поліції надійшло повідомлення про те, що у лісосмузі на вулиці Весніна невідомий зґвалтував 15-річну дівчинку. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції в Харківській області.

За даними "главку", чоловік напав на дівчину, коли вона піднімалася сходами, затягнув у кущі і зґвалтував. Потерпіла описала зловмисника поліцейським, його виявили недалеко від місця злочину. Ним виявився 25-річний уродженець Узбекистану.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 152 (зґвалтування неповнолітньої особи) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 12 років позбавлення волі. Чоловіка затримали, вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що вчора, 11 травня, Орджонікідзевський районний суд Харкова обрав запобіжний захід для двох підозрюваних у викраденні, зґвалтуванні та жорстокому побитті 17-річного хлопця в селищі Рогань. Один з підозрюваних частково визнав провину, другий стверджує, що винен сам потерпілий. Читайте за посиланням.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися