Учора у Харкові розшукували зниклу дитину: де знайшли дівчинку

Дитина гуляла біля будинку та зникла – за кілька годин поліція знайшла дівчинку.

29 червня до відділу поліції № 1 ХРУП № 2 надійшло повідомлення про зникнення 6-річної дитини. Дівчинка гуляла біля будинку по вулиці Миру та зникла. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

На пошуки зниклої був орієнтований особовий склад поліції.

Вже за кілька годин дівчину виявили на одній зі станцій метро. Як з'ясувалося, вона разом з іншими дітьми поїхала кататися на метро. Жодних протиправних дій відносно дівчинки скоєно не було.

З дітьми та їх батьками поліцейські провели виховну бесіду.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мешканці Харківської області отримають грошову допомогу: як зареєструватися

Сьогодні відбудеться реєстрація на отримання грошової допомоги від ЮНІСЕФ

30 червня, з 11:00 до 13:00 у Старому Салтові в Будинку культури буде продовжено реєстрацію на грошову допомогу від ЮНІСЕФ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Реєстрація проводиться для сімей з дітьми від 0 до 17 років включно, які зареєстровані в Старосалтівській громаді (для тих родин,які не встигли зареєструватися). В сім'ях з дітьми від 0 до 17 років включно, можуть реєструватися тільки до двох дорослих і до п’яти дітей.

На реєстрацію має прийти тільки одна людина з родини. При собі мати оригінали документів всіх членів родини. Документи для реєстрації: - паспорт - ідентифікаційний код - свідоцтво про народження дитини (навіть якщо у дитини є паспорт) - реквізити карти (ІВАN) UA(27цифр).

Що буде за місяць у Харкові – Ігор Терехов про ситуацію у місті

Підвальні приміщення, які можуть слугувати тимчасовими укриттями під час обстрілів, але були в незадовільному стані, планують привести до ладу протягом місяця. Про це 29 червня в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

За результатами перевірок 6% укриттів не відповідали встановленим нормам, тому після спільної перевірки укриттів з представниками ДСНС та Нацполіції була ухвалена низка рішень.

Що зараз відбувається у підвалах Харкова – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися