Розкурочили автомат "E-ticket": харківська поліція знайшла хуліганів

Причетним до псування міського майна виявився студент одного з харківських вишів

Знайдені хулігани, які розкурочили автомат "E-ticket" у Харкові. Про це повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Зазначається, що співробітники факультету кіберполіції Харківського національного університету внутрішніх справ знайшли молодих людей, які зламали автомат "E-ticket", призначений для придбання квитків на проїзд у міському транспорті.

Як повідомив декан факультету кіберполіції ХНУПС В'ячеслав Марков, 14 травня в мережі з'явився відеоролик, на якому молоді люди ламають автомат "E-ticket". Співробітникам кіберполіції вдалося встановити правопорушників - одним із причетних до псування міського майна виявився студент Харківського національного університету міського господарства імені А. Н. Бекетова.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні, 14 травня, о 04:31 у Харкові на вул. Киргизькій в магазині прогримів вибух. Невідомі підірвали банкомат. За адресою виїхали керівництво та слідчо-оперативна група Слобідського відділу поліції, фахівці вибухотехнічного управління ГУНП в Харківській області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися