Смертельна ДТП: на Харківщині водій легковика не впорався з керуванням

Пригода сталася на трасі Мерефа-Павлоград

На Харківщині сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

За даними правоохоронців, аварія сталася сьогодні, 15 травня, у Лозівському районі на трасі Мерефа-Павлоград. Відзначається, що 35-річний водій автомобіля Skoda Octavia не впорався з керуванням, внаслідок чого машина перекинулася. Від отриманих травм чоловік, який перебував за кермом, загинув на місці, ще одна жінка отримала травми. Постраждалу у важкому стані доставили до харківської лікарні.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Окружній під Харковом позашляховик врізався в фуру і перекинувся. За інформацією правоохоронців, ДТП сталася на окружній дорозі з боку П'ятихаток. Відзначається, що дорогу не поділили фура Renault Magnum і УАЗ. У результаті зіткнення позашляховик отримав сильні пошкодження і перекинувся на дах. Потерпілого 60-річного водія доставили до лікарні. Інформація про подію внесена до Журналу єдиного обліку правопорушень. Читайте за посиланням.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua/ru/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися