У Харкові закриють рух на одному з провулків у центрі

Комунальники більше трьох місяців ремонтуватимуть труби тепломереж

До кінця серпня доведеться об'їжджати провулок в центрі Харкова. Про це повідомили в департаменті інфраструктури Харківської міської ради.

У міськраді зазначили, що рух транспорту забороняється по провулку Фанинському (на ділянці обмеженій вулицями Динамівської та Авіаційної). Обмеження набуде чинності з 19 травня до 23 серпня.

За даними комунальників, провулок доведеться об'їжджати у зв'язку з ремонтними роботами на трубопроводі тепломереж. Об'їхати закриту ділянку можна по вулицях Авіаційній, Новгородській, Бакуліна і Шатилівській.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 18 травня проїзд на Московському проспекті в районі набережної заборонили до осені. За даними комунальників, це пов'язано з реконструкцією Московського проспекту. Комунальникам знадобиться більше трьох місяців на реконструкцію проїжджої частини.

Читайте також: Міжнародні авіалінії України планують відновити авіарейси вже за два тижні. Так, на 1 червня вже відкриті продажу квитків на авіасполучення за маршрутом Харків - Київ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися