У Харкові сталася ДТП з постраждалими (ФОТО)

Потерпілу доставили до медичного закладу

У результаті автопригоди у Харкові постраждала жінка - поліція встановлює обставини події, повідомляють "Коментарі. Харків".

У поліції Харківської області розповіли, що 48-річний водій автомобіля Toyota по вулиці Івана Камишева не надав перевагу в русі та скоїв зіткнення з автомобілем Volkswagen Passat під керуванням 26-річної жінки.

У результаті жінка-водій отримала тілесні ушкодження. З забоями її доставили до медичного закладу. 

“Вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України. Всі обставини ДТП встановлюються”, - зазначили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, поліція розслідує обставини дорожньо-транспортної пригоди, у результаті якої загинула людина. Смертельна ДТП сталася 22 липня близько о 17.00 по вулиці Миру в селі Черкаські Тишки Харківського району.  У поліції розповіли, що водій Renault Kangoo не впорався з керуванням на ділянці дороги з небезпечним поворотом, виїхав на узбіччя, де зіштовхнувся з деревом. Від отриманих травм на місці події загинула 62-річна дружина водія. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

А у Харкові затримали зловмисника, який викрав автівку, вчинив смертельну ДТП, а до цього вбив своїх рідних. Поліцейські Харківщини оперативно затримала чоловіка, зловмисником виявився 20-річний хлопець. 16 липня ХРУП № 1 отримало повідомлення про викрадення транспортного засобу Daewoo Lanos по вулиці Гвардійців Широнінців. У ході перевірки було встановлено, що вказаний автомобіль викрав 20-річний хлопець. Керуючі автівкою, він скоїв ДТП по вулиці Гвардійців Широнінців зі смертельними наслідками.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися