У Харківській області під колесами автівки загинув чоловік: що спричинило аварію

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі пішохода на Харківщині

Попередньо встановлено, що винуватець ДТП перебував під дією заборонених речовин. Його направили на проходження медичного освідування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Аварія сталася 1 серпня близько 9:45 на автодорозі "Харків-Зміїв-Балаклія".

Водій "Volkswagen Transporter" виїхав на смугу зустрічного руху, де зіштовхнувся з припаркованим на узбіччі автомобілем "Renault Master" та наїхав на 41-річного чоловіка. Від отриманих травм постраждалий помер на місці події.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про затримання 42-річного водія у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За санкцією статті зловмиснику загрожує до 10 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Чому мешканці Харківщини не погоджуються на евакуацію

Наразі на території Куп’янської громади залишається понад 12 тисяч людей і більше півтисячі дітей. Місцеві не поспішають евакуюватися у більш безпечні райони Харківщини. Про це в етері телемарафону повідомив начальник Куп’янської міської військової адміністрації Андрій Беседін, інформують "Коментарі. Харків".

"Станом на зараз на території Куп’янської громади проживає понад 12 тисяч людей, з них 546 дітей. Хоча у місті з листопада діє добровільна евакуація. Але люди нехтують пропозицією", – повідомив Андрій Беседін.

Чому люди залишаються під обстрілами та наражають на небезпеку дітей – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися