На Харківщині затримали 80 осіб: що сталося

За добу на блокпостах перевірили понад 1900 транспортних засобів

За минулу добу правоохоронці у Харківській області затримали 80 осіб. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції пояснили, що до територіальних підрозділів доставили 80 осіб для перевірки за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності.

Також у Харківській області триває робота з виявлення незаконного обігу зброї та наркотичних речовин. На блокпостах правоохоронці разом з військовими перевірили понад 1900 транспортних засобів.

За минулу добу правоохоронці склали 11 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху:

  • 4 - за керування автомобілями у стані сп’яніння,

  • 3 – за керування автомобілями без відповідних документів,

  • 4 – за перевищення швидкості.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові 10 серпня близько о 14:55 сталася дорожньо-транспортна пригода. Аварія трапилася на вулиці Гвардійців Широнінців. У поліції розповіли, що 41-річний водій автомобіля Hyundai Sonata, виїжджаючи з парковки супермаркету, не надав перевагу в русі автомобілю Dodge Journey. “Від отриманих травм водій Hyundai загинув на місці ДТП. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження”, - повідомили у поліції.

Також поліція з'ясовує обставини ДТП зі смертельними наслідками в Ізюмському районі. Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася 8 серпня близько 20:00 по вулиці Гагаріна у місті Ізюмі. Попередньо правоохоронці встановили, що 51-річний водій вантажного автомобіля "КАМАЗ" не впорався з керуванням та здійснив наїзд на жінку. Від отриманих травм 68-річна місцева мешканка загинула на місці.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися