Трагедія у Харківській області: син знайшов мати, яку вбили сокирою

Поліція затримала чоловіка за умисне вбивство своєї співмешканки

Зловмисник у стані сп’яніння забив жінку сокирою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

11 серпня близько 19:00 до чергової частини сектору поліцейської діяльності № 2 Богодухівського РВП звернувся син загиблої. Він повідомив, що, повернувшись додому, виявив тіло 55-річної матері зі слідами насильницької смерті.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи встановили, що до вбивства жінки причетний її 64-річний співмешканець. Його знайшли в стані алкогольного сп'яніння. Знаряддя злочину вилучене.

Зловмисник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За вчинення особливо тяжкого злочину чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові будують новий парк: подробиці

Парк каменів, або Парк батьків – це один із проєктів Фельдман Екопарк, який почали реалізовувати перед початком повномасштабної війни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарку.

Там підкреслили, що створення цього парку продовжується: формують інсталяції, будують оглядові майданчики.

Що саме буде в парку та яке він має значення – читайте за посиланням.

Китайські інвестори пропонують будувати цілі райони на Харківщині

Михайло Харнам зустрівся з представником китайської будівельної компанії. Під час зустрічі сторони обговорили питання відновлення міста Харків і Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Як зазначив заступник начальника Харківської ОВА, попередні перемовини із керівництвом компанії "Фьюче Інтеленженс" вже проводились протягом року.

Які проєкти планують реалізовувати китайські інвестори – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися