У Харківській області судитимуть сисадміна: що накоїв чоловік

Викрито чоловіка, який працював на загарбників під час окупації Балаклії

За процесуального керівництва Ізюмської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 31-річному чоловіку за фактом колабораційної діяльності (ч. 2 ст. 111-1 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Дізнанням встановлено, що мешканець м. Балаклія під час окупації населеного пункту співпрацював із загарбниками. Він влаштувався на роботу "специалистом эксплуатации жилищно-коммунального хозяйства отдела жилищно-коммунального хозяйства" при окупаційній адміністрації, про що був виданий відповідний наказ.

Колаборант виконував функції системного адміністратора — слідкував за технічнім станом комп’ютерного обладнання, займався налаштуванням та обслуговуванням офісної техніки тощо.

Викриття протиправної діяльності проводилось спільно з СД  ВП №1 Ізюмського РУП ГУНП в Харківській області за оперативного супроводу Управління СБУ в Харківській області.

суд над колаборантом

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові будують новий парк: подробиці

Парк каменів, або Парк батьків – це один із проєктів Фельдман Екопарк, який почали реалізовувати перед початком повномасштабної війни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарку.

Там підкреслили, що створення цього парку продовжується: формують інсталяції, будують оглядові майданчики.

Що саме буде в парку та яке він має значення – читайте за посиланням.

Китайські інвестори пропонують будувати цілі райони на Харківщині

Михайло Харнам зустрівся з представником китайської будівельної компанії. Під час зустрічі сторони обговорили питання відновлення міста Харків і Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Як зазначив заступник начальника Харківської ОВА, попередні перемовини із керівництвом компанії "Фьюче Інтеленженс" вже проводились протягом року.

Які проєкти планують реалізовувати китайські інвестори – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися