Систематично тікає з дому: в Харкові поліція розшукує матір підлітка

Поліцейські розшукали неповнолітнього, який втік з дому

У Харкові розшукують матір підлітка, який систематично тікає з дому. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції Харківської області.

Правоохоронці відзначають, що повідомлення про зникнення підлітка в Новобаварському районі надійшло 24 травня від вітчима. Раніше дитина неодноразово самовільно залишала будинок.

Правоохоронці встановили місцезнаходження втікача – він був у знайомого. Ніяких подій кримінального характеру з дитиною не відбулося.

Поліцейські провели з ним профілактичну бесіду. Дитину передали у міську дитячу клінічну лікарню № 19.

Зараз поліцейські встановлюють місцезнаходження матері дитини, яку вже неодноразово притягували до адміністративної відповідальності за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Службами у справах дітей вирішуватиметься питання про позбавлення жінки батьківських прав.

Раніше портал "Коментарі. Харків" писав, що в Харкові СОVID-19 підозрюють у чотирьох курсантів університету Повітряних Сил ім. В. Кожедуба. У навчальному закладі розповіли, що минулого тижня курсанти льотного факультету університету перед відправленням на льотно-лікарську комісію у Вінниці пройшли тестування на наявність коронавірусу.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися