Цієї ночі на пожежі в Харківському районі постраждали жінка і дитина

Пожежа сталася у житловому будинку у селищі Васищево внаслідок короткого замикання

Цієї ночі харківські рятівники ліквідували пожежу у Харківському районі. Внаслідок загоряння у багатоквартирному житловому будинку постраждали дві людини, повідомляють у Головному управлінні ДСНС України у Харківській області.

Сьогодні о 1:46 рятівникам надійшло повідомлення, що у Харківському районі, у селищі Васищево, на вул. 8-го Березня, у чотириповерховому житловому будинку загорілася квартира. Вогонь палав на площі 15 квадратних метрів. Під час гасіння пожежі вогнеборцями було евакуйовано 20 осіб.

В наслідок пожежі постраждали 35-річна жінка та одинадцятирічна дитина, яких було госпіталізовано на обстеження до 4-ї харківської лікарні. О 2:09 пожежу було локалізовано, а о 2:57 повністю ліквідовано. Попередня причина її виникнення: коротке замикання.

Загалом за добу рятувальниками з ДСНС здійснено 23 оперативних виїзди, з яких: 10 – на ліквідацію пожеж, 7 – для надання допомоги населенню та комунальним службам; 6 – інші виїзди.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 68 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Також рятувальники дістали тіло загиблого 53-річного чоловіка з річки Камишуваха у Красноградському районі, біля села Миколо-Комишувата.

Як уже повідомляли "Коментарі. Харків", 16 серпня о 22:25 у селищі Чкаловське Чугуївського району сталася пожежа. В її результаті загинув 67-річний чоловік, повідомляють в Головному управлінні ДСНС України у Харківській області. Причиною пожежі стало коротке замикання електричної мережі. Горіли прибудова до приватного будинку, його дах та домашні речі на площі 70 кв.м. О 23:15 вогонь вдалось локалізувати та о 00:25 повністю ліквідувати.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися