Харківського мільярдера Олександра Ярославського помітили на відпочинку у Франції

На відео олігарх сходить на берег з яхти, яку обіцяв продати, а кошти від продажу направити на відновлення Харкова

В соцмережах розповсюджується відео, в якому видно, як харківський мільярдер Олександр Ярославський сходить на берег з яхти на узбережжі Франції.

"Приплив на пляж, повечеряв у ресторані, а потім назад на свою яхту (ту саму, яку він обіцяв продати для відновлення Харкова)", — відмічає автор допису.

Відпочиває олігарх у Леж-Кап-Ферре на атлантичному узбережжі Франції.

Нагадаємо, що Олександр Ярославський після повномасштабного вторгнення Росії в Україну записав звернення, в якому заявив, що нібито "розпочинає програму допомоги" Харкову. Першим кроком мав стати продаж яхти Kaiser. Worth Avenue Yachts оцінювала вартість судна в майже 50 млн євро.

Але, згодом оголошення про продаж яхти зникло. А сама яхта, судячи з відео, залишилася у власності Ярославського.

Як повідомляли "Коментарі.Харків" депутатка Харківської обласної ради Галина Куц повідомила, що відомий харківський бізнесмен Олександр Ярославський отримує гроші з бюджету Харківської області як почесний житель регіону. За її словами, стипендія складає 16 750 грн на місяць. Її дають, якщо людина окремо звернулась по стипендію. Олександр Ярославський за пів року отримав з обласного бюджету понад 100 тис. грн.

В лютому минулого року, напередодні повномасштабного вторгнення Олександр Ярославський став учасником справи про смертельне ДТП з участю машини його кортежу. 9 лютого на Чугуївській трасі був на смерть збитий чоловік. Як виявилося, на місці дорожньо-транспортної пригоди було виявлено номерний знак із цифрами 0018, а "Гелендваген" із такими номерами належить бізнесмену Олександру Ярославському. Незабаром у холдингу бізнесмена підтвердили, що він залишив Україну та вирушив до Лондона. Ще через деякий час у справі ДТП із кортежем Ярославського стали відбуватися дивні речі. Наприклад, з моргу зникли речі загиблого у ДТП чоловіка. Проте після розголосу у ЗМІ речі раптово було виявлено у службовому приміщенні. У зверненні, оприлюдненому пресслужбой бізнесмена, він повідомив про те, що повернеться до України, "як тільки дозволить графік". На сайтах компанії DCH і ФК "Металіст" було опубліковано офіційну заяву Олександра Ярославського. У ньому він зазначає, що після приїзду в Україну готовий особисто брати участь у слідчих діях. "Щойно дозволить графік, буду готовий особисто взяти участь у всіх слідчих діях, щоб встановити правду і не допустити фальсифікації та політизації справи", - заявив Ярославський.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися