Харків'яни проти барів та “наливайок”: подробиці

Харків'яни просять навести порядок у місті

Жителі Харкова звернулися до влади міста з проханням закрити деякі заклади, у яких продають алкогольні напої. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на відповідну електронну петицію до влади Харкова.

Авторка звернення Марія Орел попросила владу закрити наливайку в спальному районі на Олексіївці, а саме на пр. Перемоги 54. “Саме приміщення знаходиться в будинку 54, звідти виходять люди в дуже п'яному вигляді, навіть інколи с побитий обличчям. У ста метрах знаходиться дитячий майданчик і все це бачать діти. Дуже буду вдячна якщо звернете на це увагу”, - пояснила своє прохання авторка.

Проголосувати за пропозицію можна протягом 90 днів за посиланням.

Ще один заклад, який викликає обурення у харків'ян, знаходиться у напівпідвальному приміщенні житлового будинку на проспекті Індустріальний, 43. Автор звернення Ліна Миронова розповіла, що замість укриття працює найстрашніша наливайка Індустріального району. 

“З ранку до ночі її відвідувачі не дають спокою мешканцям. Постійні бійки, нецензурна лайка - все це чути на весь район. І тільки поліція удає, що все добре. Мешканці втомилися від цих скандалів. Відвідувачі "Ластівки" порушують громадський порядок. Вони вже обгадили всі стіни будинків. Закрийте цю клоаку і зробіть там нормальне укриття. Чи просто закрийте і позбавте нас цих п'яниць, які й у комендантську годину продовжують пити алкоголь у нас під вікнами. Заберіть ці п'яні тіла з під наших приміщень”, - пояснила своє звернення жителька Харкова.

Проголосувати за петицію можна протягом 90 днів за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові перевіряють деякі заклади.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися