Поліцейські вилучили три банки з наркотиками у харківському метро

Загалом 1143 мешканців Харкова та області звернулось протягом минулої доби до поліцейських по допомогу

У поліції Харківської області повідомили, що речовини, дуже схожі на наркотичні, були вилучені у чоловіка на станції метро "Проспект Гагаріна" у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Працівники відділу поліції в метрополітені у вестибюлі станції метро "Проспект Гагаріна" виявили 31-річного чоловіка, у якого вилучили три скляні банки з речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

На блокпостах правоохоронці разом з військовими перевірили понад 2230 транспортних засобів.

За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 4 осіб.

Тривають роботи з обстеження та розмінування населених пунктів. Працівниками вибухотехнічної служби Національної поліції України з початку деокупаційних заходів обстежено територію загальною площею близько 3 724,1299 га.  Вилучено 31 523 вибухонебезпечних предметів, знищено – 6 802.

Слідчими підрозділами Національної поліції України здійснюються заходи щодо реєстрації воєнних злочинів у звільнених населених пунктах. Всього з початку деокупаційних заходів зареєстровано 8936 воєнних злочинів, з яких  найбільше 8147 за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) та 720 - за ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про евакуацію шістьох дітей з Вовчанської громади. Покинути небезпечну територію неповнолітнім з їхніми мамами допомогли працівники ювенальної превенції Чугуївського районного управління поліції спільно з волонтерами та органами місцевої влади. У Вовчанській громаді лінія фронту проходить уздовж державного кордону і російська армія веде щоденні обстріли населених пунктів. Поліція та волонтери пропонують дорослим виїхати та пояснюють, що ніхто не буде розлучати їх з малечею, адже евакуація дітей відбувається тільки разом з рідними або одним з них. Завершується операція з порятунку вивезенням родин у безпечне місце та організацією допомоги для них.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися