У Богодухівському районі Харківської області під час пожежі постраждав 30-річний чоловік

Чоловік отримав опіки кінцівок під час самостійного гасіння пожежі у гаражі

Під час самостійних спроб загасити вогонь, постраждав 30-річний чоловік. Його госпіталізували до обласної лікарні у місті Харкові з опіками нижніх кінцівок та лівої руки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

О 09:40 в с. Вікторівка Богодухівського району трапилась пожежа, не пов’язана з бойовими діями. Горів гараж та автомобіль "Opel Kadet" на площі 30 кв.м. Від ДСНС було залучено відділення на автоцистерні та 5 чоловік особового складу. Під час самостійного гасіння пожежі постраждав чоловік 1993 року народження. З опіками нижніх кінцівок та лівої руки його було госпіталізовано до обласної лікарні м. Харкова. О 10:20 пожежу було локалізовано та о 11:10 ліквідовано. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ліквідацію пожеж, що виникли внаслідок обстрілів Вовчанська. 23 серпня орієнтовно о 23:20 ворог почав хаотично розстрілювали місто Вовчанськ. Масовані удари тривали досить довгий час. В результаті сталися відразу 3 пожежі на цивільних об’єктах. Горів житловий будинок барачного типу, дві господарчі споруди, недіюча адміністративна будівля лікувального закладу, приватне деревообробне підприємство та 2 одиниці техніки. Загальна площа цих пожеж склала понад 900 кв.м. За попередніми даними постраждалих немає. Загалом працювали 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 16 вогнеборців. Для досягнення успіху рятувальникам доводилось концентрувати сили на вирішальних напрямках, а після локалізації одних осередків пожежі, вони направляли сили в інше місце. Працювати доводилось під постійною загрозою повторних ударів з боку окупантів. Останній осередок горіння було ліквідовано о 05:05.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися