У Харків з-за аварії на залізниці приблизно на чотири години запізнюються поїзди

На Полтавщині зійшли з рейок вантажні вагони.

У Харків з запізненням орієнтовно до чотирьох годин прибудуть вісім поїздів. Пов’язано це зі сходженням вантажних вагонів на Полтавщині повідомляють у Укрзалізниці.

Так, низка рейсів харківського напрямку прямуватиме резервним маршрутом.

Що означає затримки поїздів:

  • 711 Краматорськ-Київ
  • 723 Харків-Київ
  • 724 Київ-Харків
  • 21Харків-Львів
  • 22 Львів-Харків
  • 17 Харків-Ужгород
  • 73 Харків-Перемишль
  • 93 Харків-Хелм

Як повідомляють залізничники, орієнтовний час у дорозі може збільшитися на близько 4 годин. Крім того, з-за аварії і в зв'язку з об'їздом, поїзди прямуватимуть через станцію Полтава-Південна замість станції Полтава-Київська.

Залізничники враховують той факт, що частина поїздів в зв’язку з затримкою прибудуть під час комендантської години. Тому усі зали очікування вокзалів Києва та Харкова будуть відкриті для пасажирів цих поїздів.

Укрзалізниця вже працює над відновленням руху стандартним маршрутом.

Раніше "Коментарі.Харків" повідомляли, що Укрзалізниця посилює додатковими рейсами найбільш гарячі напрямки. Харківський напрямок посилять додаткові рейси, які відправляться з Києва 31 серпня під №252 (Київ 13:04, Харків 20:31) та 1 вересня під №274 (Київ 21:57, Харків 05:31). У зворотному напрямку відправлення з Харкова: 31 серпня під №251 (Харків 22:00, Київ 05:00) та 1 вересня під №273 (Харків 13:36, Київ 21:05). Інші напрямки можна подивитися за посиланням.

З 19 серпня поновлено рух поїздів "Лозова-Полтава" і "Лозова-Красноград". Маршрут обслуговує капітально відновлений інклюзивний електропоїзд, повідомили у пресслужбі Укрзалізниці. Поїзд оснащений пандусами для людей з інвалідністю, збільшеними вбиральнями у головних вагонах, місцями для перевезення велосипедів. Крім того, інформаційні вказівники продубльовані шрифтом Брайля, оновлена система інформування, освітлення, встановлено USB-порти для зарядки гаджетів та проведено безліч інших робіт з технічної модернізації електропоїзда. Саме цей склад курсує за маршрутами поїздів №6574/6656 та №6657/6579 між Полтавою, Красноградом та Лозовою.
 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися