У Харкові в ДТП постраждали дві людини

Зіткнення легковика та вантажівки відбулося в Індустріальному районі Харкова

На вулиці Сергія Тархова 22-річна жінка-водій автомобіля "ВАЗ 21053" при повороті ліворуч не надала переваги автомобілю "ГАЗ 3302" під керуванням 36-річного водія, який рухався в зустрічному напрямку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Тілесні ушкодження отримала водійка та 22-річний пасажир легковика. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група. Всі обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ДТП на окружній Харкова, в якій загинула людина. В результаті автопригоди одна людина загинула, ще одна отримала тілесні ушкодження. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. 24 серпня 55-річний водій автомобіля "Sкоdа Остаvіа" на окружній дорозі допустив виїзд на смугу зустрічного руху, де зітштовхнувся з автомобілем "Lexus GX 470" під керуванням 48-річного чоловіка. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автівки "Sкоdа" від отриманих травм помер на місці події, а іншого водія з травмами доставили до медичного закладу.

Раніше "Коментарі. Харків" писали про ДТП у Харкові, де постраждали троє людей. Тілесні ушкодження отримали три жінки, пасажирки одного з автомобілів. Їх доставили до лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. 22 серпня близько 8:50 по вулиці Маковського 54-річний водій "ВАЗ 2101" з причепом, виїжджаючи з другорядної дороги, не надав переваги у русі автомобілю “ВАЗ 21214” під керуванням 52-річного чоловіка, який рухався головною дорогою. Після зіткнення “ВАЗ 21214” по інерції зіштовхнувся з автомобілем “Chevrolet Captiva”, що рухався у зустрічному напрямку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися