Поліцейські затримали стрільця на Салтівці у Харкові

Стрільбу було розпочато під час побутового конфлікту

В квітні до поліції надійшов виклик про те, що у Салтівському районі Харкова біля однієї з багатоповерхівок невідомий чоловік п'яний здійснює постріли та лається. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Встановлено, що у 37-річного харків’янина виник побутовий конфлікт з 27-річним сусідом. Зловмисник дістав з сумки сигнальний пістолет та чотири рази вистрілив у бік вікон помешкання свого опонента. Потім він відбіг від під’їзду, вставив новий магазин у пістолет та вистрілив ще чотири рази. Як з'ясувалося потім, пістолет був споряджений холостими патронами.

Поліцейські затримали стрільця та вилучили у нього речові докази. Слідчі Харківського РУП № 2 відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про оприлюднення поліцією наслідків обстрілів Харківщини. Одна людина загинула, двоє травмовані: слідчі зафіксували наслідки воєнних злочинів окупантів на Харківщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.  У Куп'янську пошкоджені будівлі м'ясокомбінату. Загинув 45-річний охоронець. Пошкоджений багатоквартирний будинок та приватне домоволодіння. Отримав поранення 67-річний чоловік. Дронами ворог вдарив по селу Гур’їв Козачок Богодухівського району. Пошкоджена адмінбудівля. Внаслідок мінометного обстрілу села пошкоджені ангари та господарські споруди фермерського господарства. У селі Чернещина Ізюмського району внаслідок удару керованими авіабомбами пошкоджено будівлі та трактор агропідприємства. У селі Дружелюбівка Ізюмського району поранено 55-річного чоловіка.  На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи та вибухотехніки. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися