В центрі Харкова з вікна випали молода мати з однорічною дитиною

Трагедія сталася рано вранці у дворі 24-поверхового будинку по вул. Культури

Сьогодні вранці, близько 6:00, з вікна 24-поверхівки по вулиці Культури, 22-в випали жінка з дитиною. Вони розбилися на смерть. Про це повідомляє KHARKIV Today з місця події.

У соцмережах кажуть, що жінці було 43 роки, а дівчинці - немовляті - не було й року. За словами знайомих, у жінки були проблеми з психікою. У момент трагедії в квартирі знаходився її чоловік.

"Знайомі сказали, що у жінки були проблеми з психікою. Вона 77-го року народження, одяглася і вистрибнула з балкону. Чоловік у цей час був вдома", - пишуть у телеграм-каналі "Віха".

picture

Раніше ми повідомляли про те, що Київський районний суд Харкова направив підозрювану у жорстокому вбивстві дочки на стаціонарну судову експертизу. Про це повідомив прес-секретар прокуратури в Харківській області Дмитро Чубенко. Експертиза буде проводитися саме в дніпровській лікарні, оскільки вона знаходиться ближче всього до Харкова з усіх закладів такого профілю. Коли саме спрямують підозрювану на експертизу, у прокуратурі не кажуть, відзначаючи, що цим займеться поліція.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися