Копи розповіли подробиці загибелі молодої матері з немовлям

Разом з матір'ю в центрі Харкова з 19 поверху випав шестимісячний хлопчик

Харківські правоохоронці розповіли про загибель молодої матері і малюка, які сьогодні вранці випали з вікна в центрі міста по вул. Культури.

Згідно оперативної інформації, 42-річна жінка з шестимісячним сином і 53-річним чоловіком проживала у будинку на 19-му поверсі. Повідомлення про подію, яка сталася у дворі 24-поверхівки на вулиці Культури, надійшло до Шевченківського відділу поліції сьогодні в 6:15. На місце події виїжджали керівники та слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції, працівники якої провели огляд місця події і вилучили речові докази. Встановлено, що батько малюка в момент трагедії знаходився вдома.

За фактом смерті дитини відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 2 ч. 2 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Що ж стосується смерті жінки, слідчими Шевченківського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою "Самогубство". Зараз триває розслідування.

Раніше ми повідомляли, що за словами знайомих, у жінки були проблеми з психікою.

"Знайомі сказали, що у жінки були проблеми з психікою. Вона 77-го року народження, одяглася і вистрибнула з балкону. Чоловік у цей час був вдома", - пишуть в телеграм-каналі "Віха".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися