Була кандидатом наук: відомі подробиці про харків'янку, що розбилася з немовлям

Загибла сьогодні по вул. Культури жінка була адвокатом і кандидатом юридичних наук

У правоохоронних органах розповіли про те, що загибла сьогодні по вул. Культури жінка була адвокатом і кандидатом юридичних наук. Про це пише NewsRoom з посиланням на власні джерела.

Загиблу звали Яною і вона займалася сімейним правом. У 2006 році вона захистила кандидатську дисертацію в Національній юридичній академії імені Ярослава Мудрого. Відомо, що жінка працювала викладачем, а в останній час співпрацювала з одною з приватних юридичних фірм, будучи партнером-консультантом.

Також стало відомо про те, що Яна, по всій видимості, викинулася з дитиною з вікна, проте не своєї квартири, а під'їзду. Батько шестимісячного немовляти тим часом знаходився вдома і спав.

Раніше ми повідомляли, що 42-річна жінка з шестимісячним сином і 53-річним чоловіком проживала у будинку на 19-му поверсі. Повідомлення про подію, яка сталася у дворі 24-поверхівки на вулиці Культури, надійшло до Шевченківського відділу поліції сьогодні в 6:15. На місце події виїжджали керівники та слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції, працівники якої провели огляд місця події і вилучили речові докази.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися