На Харківщині затримали виробника наркотиків

Чоловік виготовляв заборонену речовину для власного вживання

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Чугуївської окружної прокуратури Харківської області суд визнав винним 46-річного чоловіка у зберіганні вибухових речовин без передбаченого законом дозволу та незаконному придбанні, виготовленні та зберіганні наркотичних засобів, без мети збуту, в особливо великих розмірах (ч. 1 ст. 263, ч. 3 ст. 309 КК України).  Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на прокуратуру Харківської області.

Прокурори у суді довели, що мешканець Чугуївського району зірвав стовбури з листям коноплі та приніс до себе додому. Зробив це для власного вживання. Перед цим чоловік висушив коноплі, відділив листя від стовбурів з частини рослин, в подальшому подрібнив його, тим самим незаконно виготовив наркотичний засіб.  На цьому злочинна "кар‘єра" чоловіка не закінчилась. Під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили у нього вдома дві металевих банки з вибуховими речовинами.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про підозру чорному лісорубу на Харківщині. За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 46-річному чоловіку за фактом незаконної порубки дерев, вчиненої на територіях природно-заповідного фонду (ч. 3 ст. 246 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області. У березні цього року підозрюваний, приїхавши на територію урочища "Малинівський бір", що розташоване у межах ландшафтного заказника місцевого значення "Малинівський", нелегально вирубав сосни. Проте втекти зі здобутками чорному лісорубу не вдалось: його помітив лісничий.  Крім того, правоохоронці встановили, що перед цим чоловік на цій же території ще вирубав сосни, які зберігав у себе вдома. Своїми протиправними діями чорний лісоруб завдав державі матеріальну шкоду на суму майже 120 тисяч гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися