Конфлікт в Харківській області закінчився стріляниною з автомата

У Золочівському районі четверо молодиків вчинили опір прикордонникам, а один - навіть спробував напасти

У Золочівському районі стався конфлікт, який завершився стріляниною. Як повідомили в прес-службі Східного регіонального управління Держприкордонслужби, їх працівники зупинили порушників - жителів села Сотницький Козачок, які порушили прикордонний режим, вирішивши порибалити в забороненій зоні.

Так, за інформацією стражів кордону, вони зупинили трьох хлопців, до яких невдовзі наспів ще один приятель. Він дуже бурхливо висловлював своє невдоволення тим, що їх хочуть оштрафувати за порушення. Коли "аргументи" закінчилися, він спробував напасти на прикордонників, а ті, у свою чергу, вистрілили з автомата як попередження.

В результаті, всіх порушників притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення правил прикордонного режиму – штраф у розмірі 119 грн, а на одного з чоловіків за злісну непокору вимогам прикордонників склали адмінпротокол за фактом "злісної непокори законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону". Хлопцю загрожує штраф або арешт на 15 діб.

picture

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що харківські правоохоронці розповіли про загибель молодої матері і малюка, які сьогодні вранці випали з вікна в центрі міста по вул. Культури.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися