Страшні цифри: патрульні Харкова назвали кількість п’яних водіїв за добу

За минулу добу патрульні виявили 34 водія з ознаками сп'яніння.

Зокрема сьогодні вночі, патрульні зупинили авто Subaru за порушення комендантської години.  Під час спілкування інспектори виявили у водія явні ознаки алкогольного сп'яніння. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Огляд на стан сп'яніння чоловік пройшов за допомогою приладу Drager, результат якого склав 2.15 проміле, що в понад 10 разів перевищує допустиму норму.

Під час перевірки за наявними базами даних інспектори також встановили, що чоловік судом позбавлений права керування транспортними засобами.

На кермувальника поліцейські склали адміністративні протоколи за ч.2 ст. 130 (Повторне протягом року керування транспортними засобами у стані сп’яніння) та за ч.5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

Поліція закликає водіїв бути відповідальними та не порушувати закон.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові та області вже майже десять тисяч людей працюють в "Армії відновлення"

На Харківщині на роботу в "Армії відновлення" видано 9927 направлень та профінансовано 65 млн грн громадянам, які долучились до проєкту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної служби зайнятості. Так, до суспільно корисних робіт залучені особи з 52 громад регіону. Чим займається "Армія відновлення" та як до неї долучитися – читайте за посиланням.

У дворі Харкова стався скандал: подробиці

Мешканці Харкова, що проживають по вул. Валентинівській, 22-а, звернулися до Державної екологічної інспекції у Харківській області в серпні через те, що в їхньому дворі було пошкоджено дерева, а саме – спиляні гілки.

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відомства. Під час обстеження державними інспекторами з охорони довкілля було встановлено факт пошкодження громадянином трьох дерев до ступеня припинення росту.

Що було винному – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися