На Харківщині вилучили 1730 літрів алкоголю без ліцензії

З магазину в Ізюмському районі Харківщини було вилучено більш ніж півтори тонни спиртного без ліцензії

В Ізюмському районі на Харківщині поліція вилучила понад 1730 літрів безліцензійного алкоголю. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції.

Порушення виявили 7 вересня в одному з магазинів у селищі Борова. Продаж продукції здійснювався без відповідних документів. Правоохоронці склали щодо правопорушника адміністративний протокол за ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Адміністративний матеріал скерований до суду для прийняття рішення. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про затримання серійного крадія в Харківській області. На Харківщині працівники поліції затримали чоловіка, якого підозрюють у серії крадіжок по всій території області. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області.  З початку 2023 року до поліції надходили звернення громадян про крадіжки з магазинів. На даний час відомо про 26 таких фактів. Зловмисник вчиняв крадіжки в містах Лозова, Первомайський, Зміїв, в Слобідському, Новобаварському та Холодногірському районах Харкова. Встановлено, що перед вчиненням злочину зловмисник маскувався. Він переодягався у військову форму та прикривав обличчя. Також чоловік при собі завжди носив сокиру. Чоловік мешкав в місті Первомайський. Раніше він був судимий за крадіжку та нанесення середньої тяжкості тілесних ушкоджень.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про підрив водія вантажівки на міні. У Чугуївському та Ізюмському районах Харківщини сьогодні два транспортних засоби підірвались на боєприпасах. Водій вантажівки в Чугуївському районі загинув у лікарні, двох інших постраждалих госпіталізовано. Про це повідомляє поліція Харківської області. До лікарні надійшло повідомлення про те, що близько 11:00 неподалік села Мосьпанове Чугуївського району на вибуховому пристрої в полі підірвався вантажний автомобіль. Травми отримали 25-річний водій та 20-річна жінка. Постраждалих доставили до районної лікарні. Чоловіка врятувати не вдалось. Об 11:30 поблизу села Архангелівка Барвінківської громади трактор в полі наїхав на неспрацьований суббоєприпас з касетного боєприпасу РСЗВ. 42-річний водій з пораненнями доставлений до лікарні. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися