У Харкові знайшли дворічну дитину, яка вночі блукала по місту без дорослих

На ХТЗ дівчинка, якій немає і двох років, без взуття і верхнього одягу, гуляла по калюжах одна

Сьогодні вночі в районі ХТЗ у дворі по вулиці Миру, 44, люди помітили маленьку дівчинку, яка гуляла без батьків. У соцмережах пишуть, що дівчинка років двох, без взуття і верхнього одягу, бродила по калюжах одна. Не дочекавшись нікого з дорослих, перехожі викликали поліцію.

У прес-службі облуправління Національної поліції розповіли, що дитину забрали у відділення близько 5:00 ранку. У підсумку, копам вдалося знайти її батьків, які пояснили, що дитина вискочила у відчинені двері слідом за собакою. Зараз подробиці НП з маленькою дитиною, якій всього рік і 10 місяців, з'ясовують слідчі, а батькам загрожує штраф за невиконання своїх обов'язків.

Нагадаємо, у Золочівському районі стався конфлікт, який завершився стріляниною. Як повідомили в прес-службі Східного регіонального управління Держприкордонслужби, їх працівники зупинили порушників - жителів села Сотницький Козачок, які порушили прикордонний режим, вирішивши порибалити в забороненій зоні. Так, за інформацією стражів кордону, вони зупинили трьох хлопців, до яких невдовзі наспів ще один приятель. Він дуже бурхливо висловлював своє невдоволення тим, що їх хочуть оштрафувати за порушення. Коли "аргументи" закінчилися, він спробував напасти на прикордонників, а ті, у свою чергу, вистрілили з автомата як попередження.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися