На Харківщині чоловік продав чужий будинок за 200 тисяч гривень

За фактом шахрайства затримано 41-літнього чоловіка, що "продав" чужий будинок у Богодухівському районі. Про це повідомляють в Харківській обласній прокуратурі.

Неоднократно судимий раніше, маючий незняту та непогашену судимість, чоловік в червні цього року познайомився з жінкою. Нова знайома розповіла шахраю, що має бажання придбати приватне домоволодіння. Зловмисник повідомив, що якраз має знайомих, які продають будинок, розташований в одному із селищ Богодухівського району, за 200 тисяч гривень.

Також шахрай розказав, що наразі в цьому будинку проживають люди, тому внутрішню обстановку показати немає можливості, але показав будівлю з вулиці. І під різними приводами, використовуючи психологічні прийоми і маніпулюючи, чоловік висловлював необхідність передати йому гроші то у якості завдатку, то для переоформлення документів. Потерпіла, довіряючи "продавцю", перераховувала гроші на рахунок підозрюваного частинами і, таким чином, втратила майже 200 тис. гривень.

Зловмисник був затриманий правоохоронцями. Зараз за процесуального керівництва Богодухівської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 41-річному чоловіку за фактом шахрайства, вчиненого повторно (ч. 2 ст. 190 КК України).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про затримання серійного крадія в Харківській області. На Харківщині працівники поліції затримали чоловіка, якого підозрюють у серії крадіжок по всій території області. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області. З початку 2023 року до поліції надходили звернення громадян про крадіжки з магазинів. На даний час відомо про 26 таких фактів. Зловмисник вчиняв крадіжки в містах Лозова, Первомайський, Зміїв, в Слобідському, Новобаварському та Холодногірському районах Харкова. Встановлено, що перед вчиненням злочину зловмисник маскувався. Він переодягався у військову форму та прикривав обличчя. Також чоловік при собі завжди носив сокиру. Чоловік мешкав в місті Первомайський. Раніше він був судимий за крадіжку та нанесення середньої тяжкості тілесних ушкоджень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися