У спальному районі Харкова невідомий вистрілив із пневмату в натовп дітей, - ЗМІ

Свідок каже, що НП, в результаті якої поранена дитина, відбулася на Салтівці

У Харкові невідомий вистрілив з пневмату в бік дитячого майданчика і влучив дитині в руку. Про це повідомив очевидець, опублікувавши відеозапис з місця події в Instagram, пише Newsroom.

За словами свідка, зареєстрованого в мережі під ніком Jenya_Zub, інцидент стався на проспекті Тракторобудівників, 160.

“Хтось стрельнув з вікна з пневмату в дітвору через те, що вони голосно сміялися. Потрапив пацану в руку. У дворі дуже багато дітей гуляє і тепер якось страшно, не дай бог, в око потрапить", — говорилося в повідомленні.

Однак на даний момент зв'язатися з автором запису не вдалося, а відеоролик зі сторінки зник. У прес-службі поліції в Харківській області повідомили, що до правоохоронців по даному інциденту з заявою не зверталися. Вони виїхали на місце, проте постраждалих людей знайти не вдалося. Факт внесли в Єдиний журнал правопорушень Московського райвідділу.

Нагадаємо, сьогодні вночі в районі ХТЗ у дворі по вулиці Миру, 44, люди помітили маленьку дівчинку, яка гуляла без батьків. У соцмережах пишуть, що дівчинка років двох, без взуття і верхнього одягу, бродила по калюжах одна. Не дочекавшись нікого з дорослих, перехожі викликали поліцію.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися