В губернатори за мільйон доларів: у Києві - гучний арешт через продаж харківських посад

Двоє жителів Києва спробували продати посади губернатора і начальника обласної податкової

У соціальних мережах з'явилася інформація про гучне затримання осіб, які можуть бути причетні до спроби продати посади губернатора Харківської області, а також голови податкової регіону. Як повідомив голова ХОДА Олексій Кучер, зараз по даній справі тривають обшуки на території трьох областей України.

Так, у Telegram-каналі "ТРУХА" з'явилася інформація про те, що двоє жителів столиці спробували продати посади губернатора і начальника обласної податкової. Згідно їх "прайсу", посада топ-чиновника регіону коштує мільйон доларів, а податкової - $100 тисяч. Затримали "підприємців" в ресторані як раз в той момент, коли їм передавали перший транш - $150 тисяч. Канал повідомляє про те, що слідство ведуть співробітники МВС і СБУ і поки не розголошують подробиць, посилаючись на таємницю слідства.

Нагадаємо, у Золочівському районі стався конфлікт, який завершився стріляниною. Як повідомили в прес-службі Східного регіонального управління Держприкордонслужби, їх працівники зупинили порушників - жителів села Сотницький Козачок, які порушили прикордонний режим, вирішивши порибалити в забороненій зоні. Так, за інформацією стражів кордону, вони зупинили трьох хлопців, до яких невдовзі наспів ще один приятель. Він дуже бурхливо висловлював своє невдоволення тим, що їх хочуть оштрафувати за порушення. Коли "аргументи" закінчилися, він спробував напасти на прикордонників, а ті, у свою чергу, вистрілили з автомата як попередження.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися