За добу поліція на Харківщині вилучила наркотики у трьох громадян

Усього за минулу добу поліція Харківщини опрацювали 911 викликів

В ході відпрацювання території Харкова та області поліцейські викрили трьох громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили заборонені речовини. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Усього за минулу добу 911 громадян звернулось по допомогу до працівників поліції Харківщини. На блокпостах правоохоронці разом з військовими перевірили понад 3500 транспортних засобів. За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 40 осіб.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про вилучення на одному з блокпостів наркотиків та зброї. Минулої доби на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 4100 транспортних засобів. Мета перевірок - недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.  На блокпосту у Харківській області правоохоронці викрили двох водіїв, які перевозили заборонені предмети. В одному з автомобілів виявили понад 120 патронів, гранати, запали, корпус бойової ракети до РСЗВ. Інший водій в салоні транспортного засобу перевозив понад 120 патронів. Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Також за добу у ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили 3 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини. За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів правоохоронці доставили для перевірки 5 осіб. А у Лозівському районі правоохоронці склали адміністративний протокол щодо водія за керування автомобілем у стані сп’яніння.Загалом протягом доби поліція забезпечила оперативне реагування на 921 повідомлення, що надійшло упродовж доби від мешканців Харківщини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися