На Харківщині підірвався комбайн: є поранений

Внаслідок наїзду комбайну на протитанкову міну комбайнер отримав поранення

13 вересня близько 11:20 на Харківщині зафіксований черговий випадок підриву сільськогосподарської техніки на залишених окупантами вибухонебезпечних пристроях. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Під час польових робіт біля села Благодатне Слобожанської громади Чугуївського району на ворожій протитанковій міні підірвався комбайн "New Holland". За попередньою інформацією комбайнер отримав легкі поранення.

"Звертаємось до всіх з проханням бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку. Нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків. Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією.", - зазначають у ДСНС Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про підрив комбайна в Ізюмському районі Харківської області. 10 вересня близько 10:30 на Харківщині стався ще один випадок підриву сільськогосподарської техніки на залишених окупантами вибухонебезпечних пристроях. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області. Під час роботи у полі біля села Андріївка Ізюмського району на ворожій міні підірвався комбайн "Claas". За попередньою інформацією комбайнер отримав легкі поранення від уламків скла і відмовився від госпіталізації. Для обстеження прилеглої до місця вибуху території залучено піротехнічний розрахунок ДСНС. Завдяки їм вдалось евакуювати з поля дві одиниці іншої сільськогосподарської техніки без втрат.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися