У Харкові провідників вчили перевозити засуджених в умовах пандемії

Пройшли спільні заняття нацгвардійців п'ятої Слобожанської бригади з провідниками спецвагонів

У Харкові нацгвардійці провели спільні заняття з провідниками спецвагонів. У ході занять розглянули обов'язки провідників під час несення служби з конвоювання та проведення ними заходів щодо запобігання зараження коронавірусом.

Як розповіли у відділі комунікації Нацгвардії, під час рейсу провідники спеціального вагонау стежать за його справністю, забезпеченням нормальної температури в приміщеннях, роблять вологе прибирання службових приміщень, коридору, туалету і вільних камер. Під час несення служби в умовах карантинних заходів також здійснюватиметьсч дезінфекція приміщень і додаткова профілактична обробка ручок дверей, спинок стільців та інших місць загального користування.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що Харківська область виявилася не готова до чергового етапу ослаблення карантину. В уряді кажуть, що наш регіон не відповідає одному з трьох базових критеріїв. Читайте за посиланням.

Зазначимо, станом на ранок середи, 3 червня, коронавірус підтвердили у 1131 жителя Харківської області. Таким чином, в минулу добу цей діагноз почуло ще 26 осіб, інформує Раду національної безпеки і оборони України.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися