В Чугуєві без води через аварію лишилась частина міста

Тимчасові незручності пов'язані з ремонтними роботами

Комунальне підприємство "Чугуїввода" повідомляє про тимчасове відключення водопостачання в мікрорайоні Дружба. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради.

КП "Чугуїввода" повідомляє: у зв'язку з аварійно-ремонтними роботами біля будинку 7б по вулиці Дружби, тимчасово припинено водопостачання у мікрорайоні Дружба, до завершення робіт.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ремонт водоканалів в Основ'янському районі Харкова. Наразі в Основ’янському районі триває остання перекладка ділянки магістральної мережі на провулку Лопатинському. Там міняють трубу 1960-х років. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства. За словами начальника Основ’янської філії Владислава Тімофєєва, головною ознакою  цієї літньої ремонтної кампанії стали саме капітальні ремонти внутрішньобудинкових систем. Для його господарства, де багато старих багатоповерхівок центральної частини міста, це дуже позитивний момент. Всього повністю замінили системи постачання тепла та гарячої води в будинках по 33-х адресах. В одному з таких будинків по вулиці Тарасенка (колишній Плеханівській) за добу встигли відновити систему опалення під’їзду. ЇЇ там вирізали після аварійного розмерзання ще у 1994 році, і тільки під час виїзного прийому міського голови Ігоря Терехова, мешканці попросили повернути опалювальні прилади, які обігрівали саме під’їзд. Їх не лякають збільшені платіжки за обігрів приміщень спільного користування, натомість ця послуга додасть комфорту усім. Крім цього, за дорученням мера, у підвалі будинку замінили теплообмінне обладнання. А в будинку на вулиці Молочній, мешканці якого скаржилися взимку на погану якість опалення, замінили усю систему теплопостачання та гарячого водопостачання. Було замінено все: від підвальних комунікацій до стояків по квартирах. Як каже майстер дільниці, на якій розташований будинок, Ольга Собіна, за 15 років її роботи на філії, подібних за обсягом робіт вона не бачила.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися