Правоохоронці виявили наркотики у харків'янина

Чоловіка затримано за зберігання наркотиків

Поліцейські направили до суду матеріали кримінального провадження за фактом зберігання чоловіком наркотиків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції.

До відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на контрольно-пропускному пункті у 48-річного чоловіка виявили зіп-пакети з речовиною, схожою на наркотичну. Працівники поліції вилучили речові докази та направили на експертне дослідження. Згідно з висновками експертів, вилучена речовина виявилася наркотиком.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про зупинення у Харкові небезпечного водія. Харків’янин керував авто в стані сп’яніння та був позбавлений права керування – патрульні у місті затримали злісного порушника. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області. Учора вдень, на проспекті Гагаріна патрульні зупинили авто BMW за порушення ПДР. Під час спілкування поліцейські виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, тому запропонували йому пройти відповідний огляд. Огляд на стан сп'яніння чоловік пройшов за допомогою приладу Drager, результат якого склав 2,17 проміле, що перевищило допустиму норму в понад 10 разів. При перевірці документів інспектори встановили, що водій судом був позбавлений права керування транспортними засобами. Також впродовж року він притягався до відповідальності за аналогічні правопорушення. На кермувальника патрульні склали адміністративні протоколи за ч.2 ст. 130 (Повторне протягом року керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та за ч.5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися