На Харківщині викрили магазин у прифронтовій громаді, що незаконно продавав алкоголь

Правоохоронці викрили точку незаконного продажу в Ізюмському районі

В Ізюмському районі на Харківщині поліцейські викрили факт незаконної торгівлі підакцизним товаром. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

В одному із магазинів у селищі Борова здійснювався продаж алкоголю без ліцензії. 18 вересня працівники сектору поліцейської діяльності № 1 Ізюмського районного управління поліції вилучили з торгової точки понад 280 пляшок алкогольної продукції.

Щодо власника магазину складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про викриття магазину у прифронтовій зоні, в якому незаконно продавався алкоголь. Працівники поліції Харківщини викрили факти незаконного продажу алкогольних напоїв. Попри заборону військової адміністрації у селі Піски-Радьківські Ізюмського району у двох магазинах здійснювався продаж алкоголю. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області. Виявили правопорушення 15 вересня під час патрулювання Борівської територіальної громади поліцейські сектору поліцейської діяльності № 1. Щодо порушників складено адміністративні протоколи за ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Зібрані матеріали направлені на розгляд адміністративної комісії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про візит поліцейських до комунальних підприємств. Попри обстріли, працівники продовжували підтримували благоустрій районів Харкова. Щоденно робітники упорядковують прибудинкові території та зелені насадження Основ’янського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Працівники відділу поліції № 1 ХРУП № 1 ГУНП в Харківській області разом з волонтерськими організаціями "Фенікс", "Я врятований" та "Рестарт" роздали 250 пакунків з харчовими продуктами співробітникам комунальних підприємств.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися