На Харківщині в прифронтовій зоні викрили магазини, що незаконно продавали алкоголь

Поліцейські Ізюмщини наклали штрафи на власників магазинів

Працівники поліції Харківщини викрили факти незаконного продажу алкогольних напоїв. Попри заборону військової адміністрації у селі Піски-Радьківські Ізюмського району у двох магазинах здійснювався продаж алкоголю. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Виявили правопорушення 15 вересня під час патрулювання Борівської територіальної громади поліцейські сектору поліцейської діяльності № 1. Щодо порушників складено адміністративні протоколи за ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Зібрані матеріали направлені на розгляд адміністративної комісії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про затримання шести нетверезих водіїв поліцейськими Харківщини. Правоохоронці склали шість адміністративних протоколів щодо водіїв за керування автомобілем у стані сп’яніння. Загалом на блокпостах правоохоронці разом з військовими перевірили понад 4200 транспортних засобів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції. 912 мешканців Харківщини зателефонувало минулої доби до операторів спецлінії поліції “102”. За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 35 осіб. В ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили 4 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про візит поліцейських до комунальних підприємств. Попри обстріли, працівники продовжували підтримували благоустрій районів Харкова. Щоденно робітники упорядковують прибудинкові території та зелені насадження Основ’янського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Працівники відділу поліції № 1 ХРУП № 1 ГУНП в Харківській області разом з волонтерськими організаціями "Фенікс", "Я врятований" та "Рестарт" роздали 250 пакунків з харчовими продуктами співробітникам комунальних підприємств.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися