Вночі у Харкові сталося подвійне вбивство

Подвійне вбивство у Харкові: поліція затримала раніше судимого чоловіка за скоєння злочину

Під час бійки зловмисник завдав смертельні ножові поранення двом своїм товаришам. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

19 вересня близько 1:00 до чергової частини відділу поліції № 2 Харківського РУП № 3 ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення, що по вулиці Кам’янець-Подільська у Харкові сталася бійка.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи виявили тіла  62 та 39-річних чоловіків з ознаками насильницької смерті.

Правоохоронці встановили, що під час розпивання алкогольних напоїв у домоволодінні між трьома знайомими сталася сварка на побутовому ґрунті. Під час конфлікту 43-річний чоловік наніс ножові поранення своїм товаришам, від яких вони померли.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За санкцією статті йому загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що у Харкові буде з безкоштовним проїздом – думка експертів

У травні цього року міський голова Харкова Ігор Терехов сказав, що проїзд у громадському транспорті міста буде безкоштовним до тих пір, поки є можливості місцевого бюджету. У вересні в місті спостерігалася вже четверта хвиля повернень харків’ян, плюс у місті у зв’язку з бойовими діями на Харківщині зросла кількість переселенців. Чи доречно і чи можливо зараз "тримати" проїзд у громадському транспорті безкоштовним – журналіст "Коментарів. Харків" спитала у експертів-політологів.

Політолог Антон Авксентьєв зазначає, що місцевий бюджет Харкова наразі є профіцитним, тобто доходи значно перевищують видатки.

Антон Авксентьєв вважає, що оскільки зараз кошти в бюджеті є, то підстав відміняти безкоштовний проїзд немає. Що може вплинути на відміну безоплатного проїзд у громадському транспорті – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися