На Харківщині внаслідок пожежі загинув літній чоловік

Загалом рятувальники ДСНС здійснили 45 виїздів на ліквідацію пожеж

Протягом доби з 24 по 25 вересня 2023 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 52 оперативних виїзди. Про це "Коментарі. Харків" повідомляли з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

За цей період здійснено 52 оперативних виїздів, з яких: 45 – на ліквідацію пожеж, сім з яких були спричинені ворожими обстрілами; один – на ідентифікацію вибухонебезпечних предметів; шість – інші виїзди.

З причини власної необережності під час паління на одній з пожеж загинув 71-річний чоловік. Подія трапилась об 11:16 у селищі Донець Донецької громади. На момент прибуття рятувальників горіла квартира на третьому поверсі житлової триповерхівки. Ними під час пожежогасіння в осередку пожежі виявлено тіло загиблого. Площа горіння склала 30 кв.м. На місці події працювали вогнеборці 42-ї і 23-ї ДПРЧ, а також місцевої пожежної команди селища Андріївка. Загалом 13 осіб особового складу та три одиниці техніки. Об 11:55 вогонь вдалось локалізувати, о 12:32 – повністю ліквідувати. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл окупантами п'ятьох районів Харківщини за минулу добу. Протягом минулої доби ворог продовжував обстрілювати населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Сьогодні зранку, близько 6:30, ворог обстріляв Куп'янськ, пошкоджено господарчу споруду, сталася пожежа. Без постраждалих. Під ворожими ударами також перебували Куп'янськ, Вовчанськ, Козача Лопань, Дворічна, Синельникове та інші населені пункти, село Чернещина Ізюмського району зазнало авіаційного удару. В районі сіл Голубівка, Благодатівка, Синельникове та Курилівка Куп'янського району через ворожі обстріли сталися пожежі, горіли ліси та трава в полях. У селищі Козача Лопань Харківського району обстрілом пошкоджено інфраструктуру.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися