У Харкові на колії метро випав чоловік

Машиніст встиг загальмувати та уникнути наїзду

24 вересня о 19:08 до поліції надійшло повідомлення про те, що на станції метро “Університет” на коліях виявлений 22-річний чоловік. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Харків’янин тілесних ушкоджень не отримав. Для уникнення наїзду машиніст застосував екстрене гальмування. На місце події викликана спеціальна бригада швидкої допомоги. Інформація зареєстрована у Єдиному обліку. Поліція проводить перевірку за фактом цієї події.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про зміни в роботі харківського метро. У харківському метро відновили роботу станції “Перемога”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  “Шановні пасажири! З 17:00 Станцію “Перемога” буде відчинено для обслуговування пасажирів. Поїзди будуть слідувати Олексіївською лінією метрополітену у звичному режимі”, - повідомили у КП “Харківський метрополітен”.  Нагадаємо, що у неділю, 24 вересня, рух поїздів Олексіївською лінією метрополітену тимчасово виконувався від станції "Олексіївська" до станції "Метробудівників" і у зворотному напрямку. Станцію метро “Перемога” з технічних причин тимчасово закрили для обслуговування пасажирів. На час закриття станції "Перемога" організували тимчасову роботу автобусного маршруту загального користування №6.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про виявлення гранати у чоловіка в харківському метро. На одній зі станцій Харківського метро правоохоронці вилучили у чоловіка гранату Ф-1. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції. На станції метро "Проспект Гагаріна" під час перевірки у 31-річного чоловіка поліцейські виявили гранату Ф-1. Проводяться першочергові слідчі дії.  Також працівники відділу поліції в метрополітені на станції метро "Академіка Барабашова" виявили 37-річного харків’янина, який з 2016 року розшукувався за скоєння крадіжки. Повідомлено ініціатора розшуку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися