У Харкові ліквідували пожежу в приватному будинку

До гасіння були залучені харківські пожежники та їхні колеги з Луганщини

25 вересня о 5:15 сталася пожежа у Київському районі міста Харкова. Горів приватний будинок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

На момент прибуття першого підрозділу ДСНС вогонь встиг розповсюдитись на площу 130 кв.м. Горіла майже вся покрівля будинку. В ліквідації пожежі брали участь рятувальники 9-ї ДПРЧ, 27-ї ДПРЧ, а також їхні колеги з Луганщини. Загалом залучено три одиниці техніки та 15 чоловік особового складу.

О 6:10 відбулась локалізація вогню, о 8:38 – повна його ліквідація. Причина виникнення загоряння поки що встановлюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про загибель літнього чоловіка внаслідок пожежі на Харківщині. Протягом доби з 24 по 25 вересня 2023 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 52 оперативних виїзди. Про це "Коментарі. Харків" повідомляли з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області. За цей період здійснено 52 оперативних виїздів, з яких: 45 – на ліквідацію пожеж, сім з яких були спричинені ворожими обстрілами; один – на ідентифікацію вибухонебезпечних предметів; шість – інші виїзди. З причини власної необережності під час паління на одній з пожеж загинув 71-річний чоловік. Подія трапилась об 11:16 у селищі Донець Донецької громади. На момент прибуття рятувальників горіла квартира на третьому поверсі житлової триповерхівки. Ними під час пожежогасіння в осередку пожежі виявлено тіло загиблого. Площа горіння склала 30 кв.м. На місці події працювали вогнеборці 42-ї і 23-ї ДПРЧ, а також місцевої пожежної команди селища Андріївка. Загалом 13 осіб особового складу та три одиниці техніки. Об 11:55 вогонь вдалось локалізувати, о 12:32 – повністю ліквідувати.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися