За добу на Харківщині виявлено трьох п'яних водіїв

Загалом на блокпостах було перевірено понад 2400 автівок.

У Харківській області на блокпостах перевірили понад 2400 автівок, після чого протоколи склали на трьох нетверезих водіїв. Про це повідомляють"Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 2400 транспортних засобів.

Правоохоронці склали 10 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху:  - три за керування автомобілями у стані сп’яніння, три – за керування автомобілями без відповідних документів, чотири – за перевищення швидкості.

Загалом на Харківщині працівники поліції упродовж доби оперативно відреагували на 1252 виклики від населення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про пограбування жінки у Немишлянському районі Харкова. У Немишлянському районі Харкова поліцейські викрили чоловіка у скоєнні грабежу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. До відділу поліції № 2 Харківського РУП № 2 ГУНП в Харківській області 19 вересня звернулася 45-річна жінка. Вона повідомила, що по вулиці Рибалка невідомий чоловік зірвав з шиї золотий ланцюжок. Після чого зник.  За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Під час проведення оперативних заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 38-річний раніше неодноразово судимий за скоєння майнових злочинів. Чоловік в серпні поточного року звільнився від відбування покарання у вигляді позбавлення волі за скоєння грабежу. У зловмисника працівники поліції вилучили речові докази. У поліції розповіли, що зараз вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру у скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися