У Харкові сталася ДТП за участю швидкої

Аварія сталася на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської

У Харкові на проспекті Гагаріна в районі Одеської трапилась сильна ДТП за участю швидкої. Про це "Коментарі. Харків" повідомляли з посиланням на інформацію з телеграм-каналу "Харків-Life".

Після зіткнення з легковиком машина швидкої опинилася на боку. Попередньо, важких травм ніхто не зазнав, швидка, на щастя, була порожня. Усі учасники ДТП відбулися лише переляком.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про наїзд п'яного чоловіка за кермом на дитину у Харкові. Водій “Daewoo Sens” скоїв наїзд на 12-річного хлопця, який переходив дорогу. Постраждалого з численними травмами доставили до лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. ДТП сталося вранці 30 вересня по вулиці Франтішека Крала. Встановлено, що 41-річний чоловік перебував за кермом у стані сп’яніння. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років. Вирішується питання про затримання чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про суд над винуватцем смертельної ДТП у Харкові. Харківська обласна прокуратура затвердила та направила до суду обвинувальний акт щодо 45-річного чоловіка за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння (ч. 3 ст. 286-1 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.  За даними слідства, у м. Ізюм 9 липня цього року водій легковика Honda під час руху по вул. Козацькій здійснив наїзд на 11-річну дівчинку, яка рухалась в попутному з автомобілем напрямку. Від отриманих травм дитина загинула на місці. Було встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Крім того, він рухався на автомобілі зі швидкістю 64 км/год, яка перевищувала максимально допустиму швидкість в населеному пункті. Правоохоронці затримали чоловіка у порядку ст. 208 КПК України. Нині він перебуває під вартою.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися