Дитина втекла в ліс: на Харківщині поліція розшукала 3-річного хлопчика

Батькові хлопчика загрожує адміністративна відповідальність

На Харківщині поліція розшукала дитину, яка зникоа у лісі.  Про це розповіли у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

За даними правоохоронців, в поліцію звернувся житель Красноградського району.  Чоловік заявив, що під час прогулянки у лісі втік його трирічний син.  Він близько години намагався самостійно відшукати дитину, однак спроби не увінчалися успіхом.

Відзначається, що на пошуки "втікача" по тривозі підняли співробітників трьох районних відділів поліції.  Через дві години дитину вдалося знайти в тому ж лісі.  Тепер батькові хлопчика загрожує адміністративна відповідальність за неналежне виконання обов'язків по вихованню дітей.

Раніше ми писали, що 3 червня членів ГО "Потон" затримали на Харківщині в лісі Краснокутського району, де вони будували Слобожанську Січ і звали в гості президента Володимира Зеленського, щоб поскаржитися йому на вирубки в лісі.  Активістів звинувачують у нападі на автомобіль поліції.  Вони погрожували поліцейським, порізали колеса автомобіля і розбили скло.  Київський районний суд обрав лідерам організації Павлу Онищенко та Миколі Маслову запобіжний захід у вигляді 60 діб утримання під вартою.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua/ru/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися