Поліція: учасники "Потона" можуть бути причетними до інших злочинів

3 червня членів ГО "Потон" затримали на Харківщині в лісі Краснокутського району, де вони будували Слобожанську Січ і звали в гості президента Володимира Зеленського

Харківська поліція встановлює постраждалих внаслідок можливої протиправної діяльності громадської організації "Потон".
"Підозрювані особи можуть бути причетні до інших кримінальних злочинів, зокрема, до вимагання грошових коштів з комерційних підприємств Харківської області", - розповіли в прес-службі обласного "главку".
Нагадаємо, 3 червня членів ГО "Потон" затримали на Харківщині в лісі Краснокутського району, де вони будували Слобожанську Січ і звали в гості президента Володимира Зеленського, щоб поскаржитися йому на вирубки в лісі. Активістів звинувачують у нападі на автомобіль поліції. Вони погрожували поліцейським, порізали колеса автомобіля і розбили скло. Київський районний суд обрав лідерам організації Павлу Онищенко та Миколі Маслову запобіжний захід у вигляді 60 діб утримання під вартою.
Правоохоронці звертаються до громадян, які постраждали від дій ГО "Потон", повідомити інформацію за номером 102, за місцем проживання в територіальні підрозділи поліції, або в слідче управління ГУНП в Харківській області за телефоном 380577059077.
Раніше ми писали, що 7 червня, дружина лідера громадської організації "Потон" Павла Онищенко, підозрюваного у посяганні на життя копів, вийшла до Харківської облдержадміністрації з наметом і чотирма дітьми. Марина Онищенко вимагає особистої зустрічі з головою ХОДА Олексієм Кучером. Жінка хоче, щоб її чоловіка випустили з СІЗО



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися