За вихідні на Харківщині виявили 43 п'яних водії

Загалом патрульні поліцейські опрацювали 484 виклики громадян

За минулі вихідні патрульні опрацювали 484 виклики, виявили 43 водія з ознаками сп'яніння. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області.

Також правоохоронці виявили чотири особи, які мали, ймовірно, наркотичні речовини, склали 425 постанов, з яких 418 за порушення ПДР. Також інспектори притягнули до відповідальності десять пішоходів за порушення ними ПДР.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про затримання п'яного водія, що пропонував хабаря поліцейським. Водій з ознаками алкогольного сп'яніння пропонував патрульним хабаря у 8 000 гривень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області. Вночі, на проспекті Героїв Харкова патрульні зупинили авто ВАЗ за порушення комендантської години. Під час спілкування поліцейські виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння. Інспектори запропонували громадянину пройти відповідний огляд, на що він погодився. Керманич почав прохати поліцейських не документувати правопорушення та відпустити його за хабар у сумі 8 000 гривень. На неодноразові попередження про кримінальну відповідальність за пропозицію хабаря громадянин не реагував. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Надалі обставини встановлять слідчі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ДТП за участю швидкої у Харкові. В результаті зіткнення травмувалися медичний працівник та водій легкового автомобіля. Їх доставили до лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області. Аварія сталася 28 вересня близько 12:30 на перехресті проспекту Героїв Харкова та вулиці Морозова. Попереднього встановлено, що автомобіль швидкої допомоги "Ford Tranzit" рухався з увімкненими спецсигналами зі сторони вулиці Морозова та зіштовхнувся з транспортним засобом "Jeep Compas", який їхав по проспекту Героїв Харкова. Від удару автомобіль швидкої перекинувся. 44-річний медичний працівник та 50-річний водій "Jeep Compas" отримали травми різного ступеня тяжкості. Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися