У Харкові сталася ДТП за участю карети швидкої допомоги

Поліція з'ясовує обставини ДТП з потерпілими.

В результаті зіткнення травмувалися медичний працівник та водій легкового автомобіля. Їх доставили до лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

Аварія сталася 28 вересня близько 12:30 на перехресті проспекту Героїв Харкова та вулиці Морозова.

Попереднього встановлено, що автомобіль швидкої допомоги "Ford Tranzit" рухався з увімкненими спецсигналами зі сторони вулиці Морозова та зіштовхнувся з транспортним засобом "Jeep Compas", який їхав по проспекту Героїв Харкова. Від удару автомобіль швидкої перекинувся.

44-річний медичний працівник та 50-річний водій "Jeep Compas" отримали травми різного ступеня тяжкості.

Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

DjU-Lw93fyXBsrm-PTCZHLx3p.jpeg

Db4jA__4-JPz6znezcKRwEeNI.jpeg

vQbwVOF-CXkuG4fBLNi7E1A1c.jpeg

WITzpW0GASozHykefmxSmJdd0.jpeg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

В Харкові у ДТПзагинув літній чоловік. Подія трапилася у Немишлянському районі. Учора вдень під колесами авто загинув пішохід. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Відділу комунікації поліції Харківської області.

Смертельна аварія сталася 13 вересня близько 10:20 на вулиці Салтівське Шосе. 35-річний водій "Volkswagen Jetta", рухаючись в напрямку вулиці Гвардійців Широнінців, скоїв наїзд на пішохода. Від отриманих травм 79-річний чоловік помер на місці події.

Слідчими вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув'язнення на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

У Харкові жителістали частіше сідати за кермо п'яними. У Харкові лише за 14 вересня поліціянти впіймали 15 п'яних водіїв. Про це повідомили у патрульній поліції Харківської області.

Так, патрульні зупинили за порушення правил дорожнього руху автомобіль Skoda, за яким був п'яний водій. Тест на драгері визначив наявність 3,08 проміле, що вище за допустиму норму в 15 разів. Патрульні склали на водія відповідні адміністративні матеріали для суду.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися