У Харкові горіла квартира: мешканка не вижила

Жінку в Харкові не вдалося врятувати

Учора вранці у багатоквартирному будинку в Харкові сталася пожежа, не пов’язана з веденням бойових дій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС в Харківській області.

Загоряння сталося о 08:58 у п’ятиповерховому житловому будинку на вул. Ньютона, 129А у Слобідському районі Харкова.

На момент прибуття рятувальників у житловій кімнаті квартири горіло ліжко та домашні речі. Рятувальники виявили загиблу 94-річну жінку. Площа горіння склала 10 кв.м. Вогнеборці о 09:13 локалізували вогонь та о 10:17 ліквідували його. Причина виникнення загоряння встановлюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Ми входимо у важкий період" – Олег Синєгубов

Окупанти минулої ночі обстріляли Харків та район беспілотниками

У ніч на 12 жовтня Харків та Харківській район зазнали ударів ворожими безпілотниками. У Харкові було пошкоджено два приватні житлові будинки, інші удари прийшлися на Харківський район, де частково постраждала критична інфраструктура.

Про те, якою буде зима, розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов – читайте за посиланням.

У Харківській області сталося два потужних вибухи: є поранені

12 жовтня до рятувальників надійшла інформація про два підриви людей на вибухонебезпечних предметах. Події сталися у с. Явірське по дорозі на с. Вовчий Яр, а також у с. Рубіжне Чугуївського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

За попередніми даними спрацювала ворожа протипіхотна міна ОЗМ-72 та невідомий вибуховий пристрій. Що з людьми – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися