Що буде в районах Харкова у випадку блекаута (ФОТО)

В Індустріальному та Немишлянському районах працюють 15 «пунктів незламності»

Одночасно пункти в Індустріальному районі можуть прийняти 1,5 тис. мешканців. У разі тривалого знеструмлення там  можна зігрітися, випити гарячого чаю, підзарядити ґаджети та отримати безперешкодний доступ до інтернету. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Також чотири пункти працюють як пункти видачі гарячого харчування, в яких безкоштовні обіди щодня отримують майже 5 тис. осіб.

У випадку блекауту сім стаціонарних "пунктів незламності" Немишлянського району готові прийняти понад 1,6 тис. осіб.

Усі пункти оснащені генераторами та буржуйками, мають достатній запас технічної та питної води. Під час тривалого знеструмлення там можна підзарядити ґаджети та під‘єднатися до мережі Інтернет. Більшість пунктів також одночасно працюють і як пункти видачі гарячого харчування, де щодня понад 5 тис. мешканців району отримують комплексні обіди.

Крім того, у пунктах організовані ігрові зони для дітей та ліжко-місця для людей з особливими потребами. Також мешканці можуть отримати там першу домедичну допомогу та психологічну підтримку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Ми входимо у важкий період" – Олег Синєгубов

Окупанти минулої ночі обстріляли Харків та район беспілотниками

У ніч на 12 жовтня Харків та Харківській район зазнали ударів ворожими безпілотниками. У Харкові було пошкоджено два приватні житлові будинки, інші удари прийшлися на Харківський район, де частково постраждала критична інфраструктура.

Про те, якою буде зима, розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов – читайте за посиланням.

У Харківській області сталося два потужних вибухи: є поранені

12 жовтня до рятувальників надійшла інформація про два підриви людей на вибухонебезпечних предметах. Події сталися у с. Явірське по дорозі на с. Вовчий Яр, а також у с. Рубіжне Чугуївського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

За попередніми даними спрацювала ворожа протипіхотна міна ОЗМ-72 та невідомий вибуховий пристрій. Що з людьми – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися